Problem with opacity of user menu on Safari

Posted In Wave
  • richard-madison 1 year ago
    Hey All,
    
    I'm having a problem with the user menu appearing really faded on Safari.  This isn't happening on Chrome.
    
    Note: the first (and maybe next couple of) times I hover on my avatar, the user submenu appears very faded.  If I keep moving the mouse and re-hover on the avatar, eventually it appears properly.
    
    Also note: I can duplicate this on the devdojo.com site as well and re-duplicate by reloading the page.
    
    https://dsc.cloud/Lightspeed/Screen-Recording-2018-10-24-10-40-27.mp4
    
    Thoughts?
    
    Cheers,
    
    Richard

    Hey All,

    I'm having a problem with the user menu appearing really faded on Safari. This isn't happening on Chrome.

    Note: the first (and maybe next couple of) times I hover on my avatar, the user submenu appears very faded. If I keep moving the mouse and re-hover on the avatar, eventually it appears properly.

    Also note: I can duplicate this on the devdojo.com site as well and re-duplicate by reloading the page.

    https://dsc.cloud/Lightspeed/Screen-Recording-2018-10-24-10-40-27.mp4

    Thoughts?

    Cheers,

    Richard

  • richard-madison 1 year ago
    Oops - turns out this is a duplicate issue.  My Bad.
    
    https://devdojo.com/forums/discussion/wave/wave-and-devdojo-menu-invisible
    
    This can be merged or closed.
    
    Cheers,
    
    
    Richard

    Oops - turns out this is a duplicate issue. My Bad.

    https://devdojo.com/forums/discussion/wave/wave-and-devdojo-menu-invisible

    This can be merged or closed.

    Cheers,

    Richard

Please login or signup to leave a response.

Login

or Sign Up

Sign Up

or Login
×
Want to create your own SAAS?

I can teach you to create your own Software as a Service. Click here to learn more!

Visit SAAS Adventure!