Can't upload some items to GeekShop

Posted In General
  • zelker 2 years ago
    so I've been uploading items from Amazon and everything has worked perfectly, but I've noticed that *some* items can't be uploaded. I don't know what's the exact reason and I would like to know it. When uploaded, the page keeps loading, and when it's finished, the item was not uploaded.
    
    Thank you! 

    so I've been uploading items from Amazon and everything has worked perfectly, but I've noticed that some items can't be uploaded. I don't know what's the exact reason and I would like to know it. When uploaded, the page keeps loading, and when it's finished, the item was not uploaded.

    Thank you!

  • devdojo 2 years ago
    Hey Sebastian,
    
    Are you not seeing an error message when this happens? Can you try enabling debug mode and try it again to see if you get an error message. Inside of you `.env` file, make sure to change:
    
    ```
    APP_DEBUG=false
    ```
    
    to
    
    ```
    APP_DEBUG=true
    ```
    
    and let me know if you see an error message after doing that. Additionally, is there anything different about the items that are not uploading. I'm wondering if the images are too large when you try and upload and you are not getting a correct error message that the image was too large.
    
    Keep me posted about the possible solutions above. Thanks. Talk to you soon.

    Hey Sebastian,

    Are you not seeing an error message when this happens? Can you try enabling debug mode and try it again to see if you get an error message. Inside of you .env file, make sure to change:

    APP_DEBUG=false
    

    to

    APP_DEBUG=true
    

    and let me know if you see an error message after doing that. Additionally, is there anything different about the items that are not uploading. I'm wondering if the images are too large when you try and upload and you are not getting a correct error message that the image was too large.

    Keep me posted about the possible solutions above. Thanks. Talk to you soon.

  • zelker 2 years ago
    Finally figured out the problem. It was the size of the images - when optimizing the images one-by-one, it worked. Question is, is there a way to increase the size of images? When uploading images of ~30kb it works perfectly, but when I upload images of ~90kb, script gets stuck loading and it never finishes. 
    
    Thanks!

    Finally figured out the problem. It was the size of the images - when optimizing the images one-by-one, it worked. Question is, is there a way to increase the size of images? When uploading images of ~30kb it works perfectly, but when I upload images of ~90kb, script gets stuck loading and it never finishes.

    Thanks!

  • zelker 2 years ago
    I mean, I would like to increase the image size limit - to at least 1MB.
    
    Thanks. 

    I mean, I would like to increase the image size limit - to at least 1MB.

    Thanks.

Please login or signup to leave a response.

Login

or Sign Up

Sign Up

or Login
×
Want to create your own SAAS?

I can teach you to create your own Software as a Service. Click here to learn more!

Visit SAAS Adventure!